Veel gestelde vragen (F.A.Q.)

 

Veel gestelde vragen:

 

Om het voor u zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken hebben we op deze pagina de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden voor u geplaatst.

 

Is het legaal om gebruik te maken van ons product?
In feite is het niet strafbaar gezien het feit dat er geen wachtwoorden gekraakt worden. Je breekt hierdoor niet in dus kan het niet strafbaar worden bevonden. whatsapp-hacken.nl geeft slechts advies.

Hoe kan het dat Whatsapp te hacken is?
Omdat Whatsapp software is zijn er mogelijkheden om deze te “manipuleren”. Omdat Whatsapp niet gebruik maakt van een wachtwoord is het mogelijk om via beveiligingslekken zo data van Whatsapp gebruikers te downloaden.

Er zijn veel verschillende sites die dit beweren aan te bieden, zijn ze vertrouwd??
Alleen via “whatsapp-hacken.nl” kunnen wij garantie geven dat je daadwerkelijk iets geleverd krijgt.

Werkt het ook in het buitenland (buiten Nederland & België) ?
Momenteel is het alleen beschikbaar voor gebruikers in Nederland en België.

Oké ik wil het graag downloaden, alleen ben ik anoniem?
Het is volledig anoniem, en dat zal het altijd blijven.

Kan ik echt Whatsapp Hacken?
Het antwoord hierop is JA! Je kunt Whatsapp hacken met je pc met een speciale tool. Omdat Whatsapp software is zijn er mogelijkheden om deze te “manipuleren”. Omdat Whatsapp niet gebruik maakt van een wachtwoord is het mogelijk om via beveiligingslekken zo data van Whatsapp gebruikers te downloaden.

Whatsapp heeft meerdere beveiligingslekken en doet hier niet aan ondanks dat de ontwikkelaars op de hoogte zijn. Dit heeft iedereen, ook jou, de mogelijkheid om via bijvoorbeeld een Whatsapp Hack andermans Whatsapp te hacken. Onlangs heeft de Nederlandse informaticastudent Thijs A. (zie nieuwsbericht) nog aangetoond dat het kraken van WhatsApp kinderspel is door de “beveiligde” encryptie te kraken.
De beveiliging van Whatsapp is vrij basic waardoor berichten makkelijk onderschept kunnen worden, dit geeft jou de mogelijkheid iedereen zijn Whatsapp te hacken. Dit kan makkelijk met een programmatje, deze Whatsapp hack kun je hier downloaden.

De hack is dus 100% anoniem?
Ja, dat klopt. De Whatsapp hack werkt 100% anoniem en dit zal altijd zo blijven.

3 gedachten over “Veel gestelde vragen (F.A.Q.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*